INICI     MAPA WEB
     Presentación
 

Salutació

  La nostra cordial benvinguda a aquest espai que l'Ajuntament de Gósol posa al vostre servei. Molt ens complau encapçalar aquesta web que des de fa temps sentiem la necessitat de posar a la vostra disposició.

Aquestes pàgines pretenen ser un vehicle de comunicació entre l'Ajuntament i els ciutadans, els de casa i els que des de lluny voleu saber de nosaltres i de casa nostra. Hi trobareu la nostra historia, tradicions, folklore, festes i la naturalesa que ens envolta.

Per qui teniu una estreta relació amb el nostre municipi, però habitualment no sou aquí, volem donar-vos informació del que pugui tenir rellevància per a vosaltres.

Els que ens vulgueu visitar hi trobareu informació per que pugueu escollir quins llocs son mes del vostre interès, com arribar-hi, quins camins podeu utilitzar per les vostres excursions, i com no, a on podeu dinar, dormir o acampar.

Les vostres aportacions i suggeriments per contribuir a la millora del nostre municipi seran benvingudes. Des d'aquí mateix podreu fer-les arribar a cada un dels membres del Consistori, que amb molt de gust atendrem.El consistori

Cartografia

Mapes IDEC

Perfil del contractant

Tràmits amb l'ajuntament

Pla d'ordenació urbanística municipal

Diputació de Lleida

Consell Comarcal del Berguedà

Incidéncies viaries

Ajuntament de Gósol.    Plaça Major, 1. 25716 GÓSOL.    Tel 973 37 00 55.     ajuntament@gosol.ddl.net