INICI     MAPA WEB
     Inauguraciů del Centre Picasso i Gůsol
 
15/06/2011
El president de la Diputació de Lleida, Jaume Gilabert, ha presidit aquest dissabte l’acte d’inauguració del nou Centre Gósol i Picasso. Gilabert ha estat rebut a l’Ajuntament per l’alcalde Lluís Campmajó i la resta de la corporació municipal.
L’acte ha comptat amb la participació del Sr. Enric Castella Castella i Castella , Regidor de l’Ajuntament de Gósol, el president del Consell Comarcal del Berguedà , Sergi Roca, Mossèn Josep Maria Ballarín i  la Sra. Jessica Jaques Pi, professora titular d’estètica i Teoria de les arts de la UAB, i responsable del projecte Teòric del Centre Picasso i Gósol,                                    
La comitiva ha visitat les instal•lacions de les associacions del municipi, com a acte previ a la tallada de cinta protocol•lària del Centre Gósol i Picasso i la posterior visita a les instal•lacions del Centre.
S’ha destacat la importància de la col•laboració entre el teixit social, l’econòmic i les institucions per impulsar i dinamitzar el centre que ha catalogat com “el resultat de la suma d’esforços de tots”, El Centre Picasso  ha de ser un motor econòmic per Gósol i que es tracta d’una inversió de futur per la localitat
L’acte d’inauguració ha comptat també amb l’assistència de Lluís Buguña, representant del Museu Picasso; i Ramon Artigas, arquitecte municipal, entre d’altres, i el poble de Gósol.
Gósol, 4 de juny de 2011

Ajuntament de Gósol.    Plaça Major, 1. 25716 G”SOL.    Tel 973 37 00 55.     ajuntament@gosol.ddl.net