INICI     MAPA WEB
     Font de la Roca
 
Sortim de la plaça Gósol pel carrer Picasso, seguint el camí dels Bons Homes, marcat amb blanc i vermell, passem per la Plaça del Pedrell i camí de Cerdanya, on anirem seguint l’antic camí que deixa a l’esquerra unes cases de nova construcció. En poca estona arribem a Font Terrers una ampla collada  herbada, en la qual hi ha una font i una àrea de Picnic. Fins aquest punt també hi podem arribar en cotxe per la carretera que va de Gósol a Josa de Cadí.
Observem la mola del Cadí al fons. Seguim endavant per damunt de la font i en uns 300 metres comença la Coma dels Caners. S’ha de seguir per un camí per el mig de la Costa del Cap de la Portella sempre amb les marques blanques i vermelles.
Anem guanyant alçada i quan arribem a dalt hi ha uns plans des dels quals es veuen les roques del Serrat de la Salve, que s’han de creuar per un senzill pas que hi ha entre les roques. D’aquí es salta  a la Vall de Cerneres, al fons de la qual encara s’observen les restes de les cases del poble que donava nom a la vall.
El Cadí se’ns mostra enfront amb tota la seva grandesa i extensió. D’aquí el camí planeja cap el Collell, en un recolze del camí trobem la Font de la Roca. L’aigua raja d’una paret de pedra, és molt fresca i una de les millors de la comarca segons la gent de Gósol.recorrido km
desnivel 339 m
tiempo 1 h
punto de inicio Plaça Major
punto final Font de la Roca
dificultad fácil
señalización Marques blanques i vermelles, GR_107
recomendaciones Cal portar roba i calçat adequat a l'època de l'any
  Haz clic sobre el mapa para ampliarlo
 Descarga el PDF de la ruta. Si se imprime a dos caras se dispondrá de un folleto coleccionable
 
Ajuntament de Gósol.    Plaça Major, 1. 25716 GÓSOL.    Tel 973 37 00 55.     ajuntament@gosol.ddl.net